Yapay Zeka Uzaktan Solunum Fonksiyonu Değerlendirmesini Sağlayabilir mi? - Rasit, Dinc (Rasit Dinc Digital Health & AI Research, 2021)
Solunum fonksiyon testleri (SFT'ler), solunum sistemi fonksiyonunu değerlendirmek için birincil aracımız olmaya devam etmektedir. Bununla birlikte, gelenekse...
Keywords: Telemedicine and Digital Health; Yapay; Uzaktan; Solunum; Artificial Intelligence; Machine Learning; Digital Health